+40 744 813 142

+40 728 007 060

festivalulsportului.office@gmail.com

SUMMER FIT CAMP 

LOCATIA:BIO-HAUS NUCET 

Festivalul Sportului a ales locația taberei "Summer Fit Camp" pentru a  susține conceptul de stil de viață sănătos și echilibrat. Ființa umană a fost creată să fie în armonie cu natura și tot din sânul acesteia sa-și procure toate cele necesare traiului. În ziua de astăzi această armonie a fost dezechilibrata de trecerea treptata spre un stil de viață modern, urban. Toată această agitație trăită ȋn mijlocul orașelor nu se simte doar la nivel psiho-emoțional, ci și în stilul de alimentație. Astfel am ajuns să mâncăm orice, oricând și mai mereu pe grabă. În această tabără vrem să redescoperim gustul mâncării, bucuria de a trăi în armonie cu noi și cu natura. Pentru a scăpa de viteza urbană și a ne asigura un spațiu de liniște și relaxare în natură, am găsit la Nucet Casa Bio care promovează o alimentație sănătoasă. 
Mai multe informații despre Bio-Haus descoperiți pe pagina de facebook: -   https://www.facebook.com/cioran.emilian/

TRAINERII TABEREI

Adelina Morariu

 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, Adelina Morariu este unul dintre cei mai cunoscuți și  apreciați instructori de fitness și  aerobic din Sibiu. Desfășoară o mare varietate de antrenamente și mereu surprinde prin diversitatea exercițiilor de la fiecare clasă. Energia  și bucuria pentru mișcare, pe care le manifestă la activitățile de grup, sunt molipsitoare. Încurajează și motivează pe cei prezenți să își depășească  limitele pentru atingerea scopului propus. Un adevărat exemplu de passion for profession!

Adrian Vornicu

 

Adrian Vornicu este specialist în bioelectronică și micronutriție. Pasiunea pentru studiul efectelor electromagnetismului asupra apei și materiei vii, cumulată cu pasiunea pentru domeniul micronutriției coloidale l-a ajutat să creeze în jurul său o mare comunitate. Aceasta este interesată de sănătatea, protecția și vitalitatea corpului, obținute într-un mod cât mai natural posibil. Capacitățile sale de comunicare sunt un adevărat suport în privința răspândirii acestor informații pe înțelesul tuturor.

Sportul sub diferite forme, o alimentație adecvată și un somn de calitate sunt trei dintre elementele cheie ale unei bunăstări fizice. Dacă pe lângă acestea adăugăm și un psihic echilibrat  obținem un stil de viață sănătos.

 

Este timpul să fii prieten cu corpul și cu mintea ta!

La Summer Fit Camp trainerii noștri îți vor împărtăși din cunoștințele dobândite prin studiu și practică: adevăruri simple și transformatoare pe care le poți aplica la rându-ṭi cu succes în viață.  

 

Pe lângă atelierele tematice și activitățile recreative vei beneficia de cazare (2 nopți și 3 zile), 3 mese pe zi (2 - vineri și duminică) cu produse ecologice din producție proprie, în varianta vegetariană sau cu carne.

 

Toate acestea se vor desfășura într-o zonă liniștită și pitorească, departe de stresul și poluarea orașelor. 

 

Împreună vom trăi o experiență de neuitat!

 

 

 

SUMMER FIT CAMP 

Larisa Tănăsescu


Mentor pentru Minte - Trup - Suflet la Terapia Sufletului by Isa, cu o experiență de 22 de ani în comunicare și relaționare socială. Motto-ul după care se ghidează este: “Privește în urmă și învață. Privește  în față și trăiește.”

Iubește oamenii și nu se vede trăind fără interacțiunea cu aceștia. O împlinește energia lor. Motivația este aceea de a ajuta cât mai mulți oameni să își depășească piedicile pe care le au la un moment dat în viață.Cu ajutorul metodelor  și resurselor pe care le-a dobândit și le oferă cu drag, lucrând 1 la 1 sau în grup,își ajută clienții să construiască o poveste cu sens despre ei înșiși. Nu face magie, însă știe că a avea o poveste coerentă despre tine însuți, poate fi magic.

.