+40 744 813 142

+40 728 007 060

festivalulsportului.office@gmail.com

Festivalul Sportului 2014 

Festivalul Sportului Sibiu 2014 a fost un eveniment care a reunit profesioniști în domeniile fitness-ului și al sănătății. Au avut loc activități sportive excelente cu prezența unor instructori care, cu energia și carisma lor, au făcut ca ziua să fie incredibilă. A fost un prilej bun pentru a cunoaște noile tendințe ale fitness-ului mondial și tipurile de activități sportive care se desfășoară în Sibiu, în vederea  îmbunătățirii calității vieții.

„Pasionații de mișcare au deja motivația necesară pentru a participa la Festivalul Sportului, așa că invitația mea este pentru cei care încă nu au fost la un astfel de eveniment. Luați-vă un minimum de echipament sportiv și încercați acele clase care vă atrag. Cu siguranță una dintre ele vi se va potrivi și vă va schimba viața, în bine!!” - Cristian Mărgărit 

 
Adelina Morariu este unul dintre cei mai buni instructori sportivi din țară, organizator de evenimente, sufletul reuniunilor sportive la care participă, organizatorul și promotorul evenimentului FESTIVALUL  SPORTULUI, Sibiu.
Festivalul Sportului: Care sunt noutățile cu care sibienii vor fi întâmpinați la scenă deschisă?
Adelina Morariu: Fernando Gorini și echipa lui vor face un update, la Festivalul Sportului de la Sibiu, al programelor Steel Tonic, Steel Training și Steel Combat. Dana Badea vine la Sibiu și aduce cu sine Bokwa, pentru iubitorii acestei clase sportive. De la Satu Mare ne face onoarea să fie alături de noi instructorul Simona Niste, care va crea pe scenă antrenamentul de Deep WORK, o surpriză inedită. De asemenea, vom organiza și o expoziție de echipamente sportive, suplimențe alimentare și diferite alte produse, din care aș menționa sucul obținut prin presare la rece.
Un spectacol sportiv emblematic pentru Sibiu – Festivalul Sportului 2014
 
Fernando Gorini, trainer-ul argentinian al unor antrenori de fitness de top, a predat în data de 20 septembrie 2014, la Sibiu, în fața a zeci de instructori de fitness din toată ţara, noile mixuri Steel Combat, Steel Tonic şi Steel Training ale clasei de fitness Steel Programs. Programul Steel Combat s-a desfășurat pe o ploaie torențială care a îngreunat puțin manifestarea pe scenă a lui Fernando Gorini și a echipei sale, dar nu a reușit să o facă mai puțin spectaculoasă.
„Sunt foarte mulțumit de români. Realmente, de fiecare dată am în față un public frumos. Mă încântă energia pe care o transmit și nu-i nimic mai frumos decât să-i văd zâmbind și strigând «SI, FEFE» (n. F.S. «DA, Fernando, DA»). Se împlinesc doi ani de când locuiesc în România, și unul dintre motivele pentru care am rămas pe aceste meleaguri, este acela că oamenii de aici au știut să mă facă să mă îndrăgostesc de ei”, a declarat antrenorul argentinian în 2014.
Industria Fitness în ascensiune
Într-o atmosferă tomnatică, timp de 10 ore, cele mai interesante trenduri și concepte sportive și-au dat mâna în orașul de pe malurile Cibinului, într-un melanj inedit al mișcării în aer liber.
În cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Sportului a luat parte peste un număr de 2.500 de participanți. Au fost prezentate în fața publicului adunat în Piața Mică peste 40 de programe, de către 35 de instructori locali, naționali și internaționali, din care 7 clase au constituit noutăți în materie de fitness, în România: Tabata, Free Styler, Deep Work, Taezu și antrenamentele Steel Programs.

Festivalul Sportului  2013 

 

Festivalul Sportului este primul eveniment din Sibiu care promovează fitnessul la scară largă, majoritatea sălilor de sport mutându-şi activitatea timp de o zi în aer liber. Pe lângă cei mai buni instructori de fitness locali, evenimentul va aduce la Sibiu invitați speciali de referință în domeniul în care activează şi instructori de fitness naționali şi internaționali ce vor prezenta ultimele tendințe în materie.

Un eveniment sportiv inedit:

 

Timp de o zi, evenimentul va strânge laolaltă copii şi adulți, femei şi bărbați, oferindu-le posibilitatea (sub îndrumarea câtorva din cei mai buni şi carismatici antrenori - şi chiar creatori - de programe de tipfitness/aerobic din țară şi străinătate) să (re-)descopere bucuria şi plăcerea mişcării prin implicarea activă în aceasta. Pentru a putea fi conceput în cel mai profesionist mod cu putință s-a apelat la colaborarea cu Tudor St. Popa – preşedintele A.I.O.S. (Asociația de Înfrumusețare a Oraşului Sibiu), cunoscut şi apreciat ca organizator sau partener în organizarea multor proiecte de succes din Sibiu. Ideea proiectului a fost apreciată şi se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu. Ca la orice eveniment important, pentru reuşita acestuia avem nevoie de sprijinul dumneavoastră, al celor care, nu o dată, ați arătat că înțelegeți şi susțineți inițiative care au de-a face cu creşterea calității vieții oamenilor - în general, şi recunoaşteți importanța practicării sportului pentru starea de bine şi sănătatea fiecarui membru al comunității - în special.