+40 744 813 142

+40 728 007 060

festivalulsportului.office@gmail.com


Reprezintă o combinaţie reușită de dans ,fitness și muzică. Rezultatul: O explozie de energie și bună dispoziție, completate de arderea puternică de calorii și tonifiere musculară totul pe ritmuri latino și nu numai într-o manieră distractivă.


Reprezintă Total body resistance exercise și folosește un sistem de suspensie(kingă) cu acțiune asupra întregului organism bazat pe greutatea propriului corp.
Îmbunătățește echilibrul și forţa generală.

5

6


Acest tip de antrenament funcțional cu ardere calorică mare infuzȃnd momente de cardio exploziv și antrenament al zonei core duc la rezultate extreme într-un timp redus. Dezvoltă forța, rezistenţa musculară și cardio-vasculara, flexibilitatea, îmbunătățește echilibrul și coordonarea plus viteza de reacție.

4

Antrenament al rezistenței musculare executat cu ajutorul unor bare cu greutăți,avȃnd o structură simplă și intensă care antrenează fiecare grupă musculară pe rȃnd.
Antrenamentul decurge într-un mod sigur și ușor de urmărit, făcând din acesta o clasă ușor de executat de către orice participant ,chiar și ȋncepători.
Adăugȃndu-se și un segment de cardio acestă clasă oferă participanților o experienta complet unică.

3

Reprezintă un stil de antrenament realizat pe ghete cu arcuri care are ca și scop tonifierea musculaturii rapid.
Este un antrenament foarte eficient în ceea ce privește obezitatea fiind o soluţie dinamică și plăcută pentru slăbire. Se adresează tuturor categoriilor de vȃrstă.

2

Este cel mai popular antrenament de tip HIT și conține atât partea de antrenament cardio cât și cea de tonifiere musculară .Programul se compune din pași de bază simpli, executați cu ajutorul stepper-ului și altor accesorii,completati cu structuri de exerciții variate și din ce în ce mai complexe - totul pe muzică dinamică.Energizează întregul organism, se ard puternic calori, iar musculatura se modelează. 

1

Ce presupun activitățile ?

Piața Habermann
40 min/clasă

ACTIVITĂŢI FITNESS - CE VOM FACE? 

 

Activitatea sportivă va include clase variate, începând de la Pilates până la HIIT, Tabata, Steel Combat, Kangoo Jumps, Functional Step, Zumba, Bosu, TRX, Cycling şi multe altele.

Toate aceste antrenamente combină intensitatea efortului cu ritmul antrenant al muzicii de calitate conducând spre cele mai bune rezultate din punct de vedere fizic cât și psihic.

Step Combo

Kangoo Jumps

Zumba

TRX

Bosu

Acest tip de antrenament dezvoltă capacitatea de efort aerob și anaerob prezentȃnd ca și efect creșterea volumului respirator și rata metabolismului bazal ceea ce determină arderea rapidă a grăsimilor. Antrenament de tip interval cu segmente scurte și intense ( 20 sec exerciții) urmate de o pauza (10 sec).

Tabata

7

Constituie un antrenament modern de fitness care poate fi executat de oricine, util pentru tonifiere, întreținere, corectarea posturi și creșterea mobilității precum și creșterea puterii de concentrare.
Se bazează pe coordonarea minte-corp și asigură o creștere a flexibilității și puterii musculare.

Pilates

8

și multe altele...

   Steel Training